Saturday, September 22, 2007

Ik ben (waarschijnlijk) definitief gestopt met de Nederlandstalige versie van mijn blog. Van de ongeveer 200 bezoekers die ik gemiddeld heb per dag, zijn er slechts een 5-tal uit Vlaanderen en Nederland. Nogal weinig voor de tijd die ik er in steek.

De Engelstalige versie gaat gewoon door.

For the English version, click HERE

8 comments:

Anonymous said...

jammer, want ik was dan dus 1 van de vijf .... Top-site trouwens, vooral je brede benadering van (free)jazz en world en uitstekende recensies! Ga zo door, al is het dan in het Engels!
Harold

luKe said...

ik vroeg me al af waarom je zoveel tijd en energie stak in die vertalingen - ik veronderstel dat geïnteresseerden toch voldoende Engels begrijpen?

jouw boekensite zou ik bijvoorbeeld ook in het Engels verkiezen - de comments zouden hierdoor uitgebreider en dus interessanter worden...

jazzliefhebber said...

Hoi Stef,

wat jammer dat je stopt in het nederlands. Ik vind dat je aardig en goed schrijft over vrije jazz, heb zelfs je blog als startpagina, en ben via jou al op menig avonturlijke jazz-plaat geattenteerd. Maar ik zal je blijven lezen in het engels. groet dirk neven

stef said...

Dank voor de aanmoedigingen, misschien heb ik me toch misteld in het aantal, maar geloof me : het is een opdracht die vertalingen.

Ik wilde vooral de muziek in Vlaanderen en Nederland wat beter bekend maken. De muziek is vaak te goed om onbekend te blijven. Ik hoop dat de taal geen barrière is.

CresceNet said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

TV Digital said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

simply dropping by to say hey

Anonymous said...

Ηmm, did уou wгite this yοurѕеlf peгsonally puгеly
becаuse looked at this on twitter alreadу.

..

Also viѕit my ωеblog ... dress size